Krönikor

Under perioden januari-juli 2017 skrev jag månadskrönikor i Härryda Posten om mitt företagande och om kommunikation. Läs dem gärna!

I backspegeln

I början av 2017 arbetade jag främst med content till  företaget Redminds nya webb. Gå gärna in på www.redmind.se och se resultatet!

I januari 2017 så arrangerade jag ett armbrytarevent med världsmästaren Fia Reisek på asylboendet i Rävlanda. En mycket uppskattad tillställning där både kvinnor, män och barn fick mäta sina krafter. Det var många glada miner och efteråt, trötta armar!

I mars 2017 höll jag en workshop i Ulricehamn där deltagarna var nyanlända kvinnor. Temat var hur en lyckad integration kan gå till. Ett spännande och aktuellt ämne.

I mars 2017 valdes jag in som kommunikatör i Härryda Företagarförening. Jag ser fram emot att sätta fart på kommunikationen i föreningen - allt för att främja företagande och nätverkande. 

Under våren 2017 hade jag ett konsultuppdrag  hos Studieförbundet Vuxenskolan. Under juli månad gick jag in som konsult inom STOM ( Stöd & Matchning för långtidsarbetslösa) via Vuxenskolan. 

I framrutan just nu 2018-2019

För tillfället arbetar jag som kombinatör, dvs jag varvar egna uppdrag med en deltidsanställning som Verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan - det bästa av två världar!

Sedan våren 2018 arbetar jag som copy i projektet Trädgårdsresan.  Jag skriver och förädlar texter till broschyrer och hemsida. Jag har även uppdrag för hemsidan www.facefullness.se.

Jag har även inlett ett affärssamarbete med Allcan Consulting och InsightOut. Tillsammans erbjuder vi workshops på temat varumärke, feedback och hiss-pitch. I slutet av januari 2019 kommer nästa workshop hållas, då i Kungälv för ett affärsnätverk.

Det finns plats för fler mindreuppdrag, kontakta mig gärna.


PS

Behöver du finansiellt stöd för att kunna anlita en konsult? Läs här om affärsutvecklingscheckar från Tillväxtverket!